Znalost webovek

Webové stránky pro mě byly vždycky velká záhada. Ale na druhou stranu, a když to tak vezmu, tak webové stránky jsou pro nás velmi důležité. Používáte každý den notebook nebo počítač? Anebo používáte na internetu jen mobil? To je taky jedna věc, která souvisí s tou druhou. A tyto stránky nás doprovázejí vlastně skoro celý život. Tedy vlastně od té doby, co vznikl počítač nebo notebook. Tedy vlastně počítač, notebook tady byl opravdu až později. Myslím, že mít počítač byl v té době opravdový luxus. A byly tam také webové stránky. Na jakoukoliv stránku, kde najedete na počítači nebo notebooku, tak se to jmenuje webová stránka. A abych byla upřímná, tak jsem nikdy nevěděla, jak to může fungovat A proč to tak funguje.

Počítač používám denně.

Navíc mě taky zajímalo, kdo ty webové stránky navrhuje a dělá. Pak jsem se koukala na internet. Samozřejmě, že jsem si najela na stránky, kde jsem si našla nějaké informace. Informace o tom, kdo dělá webové stránky. A taky kdo webové stránky navrhuje. Bylo to pro mě vždycky velmi zajímavé a taky docela záhada. Vždyť je to jenom stránka, kterou musí někdo navrhnout. A já jsem chtěla, abych všechno věděla dokonale a přesně. Proto jsem si taky pořídila pár odborných časopisů, kterým se věnují právě počítačům a chtěla jsem být v tomto lepší. Tak jsem poprosila svého kamaráda, který je informační technik, aby mi s tím poradil. 

Webovky používáme všichni.

Tedy sice nemusel přímo hodně radit, stačilo mi, aby mi to vysvětlil. Nechtěla jsem být úplně hloupá anebo nějaký analfabet. Chtěla jsem mít nějaké základy. A základy jsou docela důležité. Dnešní doba přeje těm, kteří jsou připraveni. A v dnešní době je velmi důležité umět anglicky, a právě na počítači. Myslím, a podle mého názoru, že bez angličtiny a bez velké znalosti na počítači vás asi někde nezaměstnají. Viděla jsem, že i na uklízečku požadovali angličtinu. Byla to práce v hotelu. A já se nedivím. A teď nicméně i na recepci potřebujete velké znalosti na počítači a dalšího cizího jazyka.