Zmodernizujte svůj byt jednoduše a levně!

Každý člověk, má „sem tam“ potřebu svůj domov pozměnit, aby se mu v něm líbilo. Vše se časem okouká a tak je potřeba vzít fantazii do svých rukou. Existuje pár rad a tipů, které Vás zároveň nezruinují a Váš dům či byt bude zase jako ze škatulky. Samozřejmě je potřeba počítat s nějakou částkou, kterou do modernizace svého bytu či domu budete investovat. Kolik to bude, je pouze čistě na Vás. Pro inspiraci doporučujeme podívat se na Pinterest, kde je opravdu mnoho obrázků a vy si na něm můžete najít i styl do kterého budete své obydlí ladit.
moderní minimalistická jídelna

Vymalujte na barvu, co teď frčí

Ano, první bod je trošku zápřah, ale věřte, že změna barvy interiéru udělá hodně. Moderní barvy jsou teď bílá, světle šedá, tmavě šedá a jejich různé kombinace. Teď už stačí použít fantazii a vrhnout se do toho.
moderní minimalistická ložnice

„Vzdušné“ podlahy

Moderní je teď místo celoplošných koberců, mít lino, plovoucí podlahu či laminátovou podlahu. Pokud chcete mít koberec, volte spíš kusový, možno i více kusových koberců.

Provětrejte okna!

Vzhled oken je velmi důležitý. Klasické záclony odstraňte úplně a pořiďte si žaluzie či rolety v barvě, která bude ladit s výmalbou. Materiál záclon, který se hodí do moderních prostor, je voál. Voálové záclony jsou lehké, různě průsvitné a dokonce mohou být i se vzorem. Pokud toužíte po závěsech, většinou se používají závěsy jednobarevné, dlouhé až na zem. Pokud se „courají“ po zemi (jsou o několik centimetrů delší a leží na podlaze)vůbec to není na škodu. Barvy závěsů volte podle výmalby pokoje. Pokud je pokoj tmavý, závěs by měl být světlý a zase naopak. Pokud je pokoj spíše světlý, závěs volte v tmavších barvách.

Navštivte bazar nábytku v okolí

Člověk by se divil, co všechno se najde v bazaru. Někteří lidé se zbavují krásného nábytku jen proto, že je už ten jejich starý omrzel. Další možností je navštívit obchodní dům Ikea, kde seženete opravdu krásný nábytek a doplňky za skvělé ceny.

Dnes vládne minimalismus!

A na to je dobré nezapomínat. S doplňky to je zapotřebí nepřehánět. Interiér by měl být vzdušný, nepřeplácaný a upravený.
moderní minimalistický obývací pokoj

Obrazy a osvětlení

Na zdi si můžete pověsit rámy buď s obrazy, nebo plakáty, interiér můžete ozvláštnit i rámy s fotkami podle svého výběru. Pokud lampu nevlastníte, měli byste zvážit její koupi, jelikož lampa by Vám neměla ve Vašem novém interiéru chybět!
Tak, rady a tipy jsme Vám pověděli, teď už si to pořádně rozmyslete, inspirujte se a vrhněte se do zkrášlování svého obydlí.